Home Crna Kronika U Velikoj Mlaki provalili u kuću 90-godišnje bake

U Velikoj Mlaki provalili u kuću 90-godišnje bake

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Ilustracija

Krajem siječnja u Velikoj Mlaki dogodile su se dvije provale u obiteljske kuće. Jedna je bila u dom 41-godišnjaka 29. siječnja između 15.15 i 21 sat kada nikoga nije bilo kod kuće.

– Nepoznati počinitelj provalio je u kuću, ispremetao stvari, ali ništa nije otuđio. Udaljio se u nepoznato. Nema štete osim na provaljenim ulaznim vratima – rekao je Niko Kuzmanović iz Policijske postaje Velika Gorica.

Gotovo identična provala dogodila se također u Velikoj Mlaki u razdoblju od 20. do 30. siječnja. Nepoznati počinitelj provalio je u kuću bake stare 90 godina, ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao. Gdje je nakon provala otišao policija ne zna, kao niti identitet počinitelja pa ove slučajeve provala i dalje istražuju.

I u mjestu Ruča dogodila se provala početkom ovog  tjedna. Ovog puta na meti su se našli motorna pila i drugi alat. Da bi ih ukrao, nepoznati počinitelj provalio je u podrum vlasnika rođenog  1940. godine. Provala i krađa dogodili su se u noći s 29. na 30. siječnja, a ukupna šteta iznosi oko 2 tisuće kuna.