Home Vijesti U Velikoj Mlaki danas počeli radovi na sanaciji nadvožnjaka

U Velikoj Mlaki danas počeli radovi na sanaciji nadvožnjaka

Radovi bi trebali trajati do polovice rujna

PODIJELITE

Zbog potrebe izvođenja radova sanacije nadvožnjaka „Velika Mlaka“ na dijelu na dijelu nerazvrstane ceste (ŽC) 330200 Zagrebačke ceste u Velikoj Mlaki od danas je uspostavljena privremena regulacija prometa koja bi trebala  trajati do 15. rujna.

Za vrijeme navedenih radova privremenom regulacijom prometa u FAZI 4 radova predviđeno je zatvaranje lijeve vozne trake na oba kolnika Zagrebačke ceste (smjer Velika Gorica – Zagreb) u duljini od cca 150 metar u zoni nadvožnjaka zbog izrade privremenih prolaza (Bypass) preko zelenog razdjelnog pojasa prije i nakon objekta nadvožnjaka.

Privremenom regulacijom prometa u FAZI 5 radova predviđeno je potpuno zatvaranje južnog kolnika Zagrebačke ceste u duljini od cca 150 metara preko nadvožnjaka (smjer Zagreb – Velika Gorica). Vozila koja se kreću u smjeru Velika Gorica preusmjerit će se putem prethodno izrađenih prolaza, na sjeverni dio kolnika.

Na južnom dijelu kolnika promet iz smjera Zagreba kanalizirat će se na sjeverni dio kolnika (suprotan smjer). – Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje – poručuju iz Grada.