Home Rekreacija Akrobatski rock’n’ roll klub Gorica zatvara sezonu s četiri medalje

Akrobatski rock’n’ roll klub Gorica zatvara sezonu s četiri medalje

Vratili su se s iznimnim rezultatima u nekoliko kategorija

PODIJELITE

U subotu 11.06.2022. održan je Kvalifikacijski turnir u akrobatskom rock and rollu, s kojeg se ARRK Gorica vratio s iznimnim rezultatima u nekoliko kategorija.

Par kojeg čine Leona Hrvačić i David Kovač, trenutačni državni prvaci u kategoriji Mini, potvrdili su svoje mjesto na vrhu i ponovno su osvojili zlatnu medalju.

Zlatnu medalju osvojila je i formacija „Butterfly“ u kategoriji Male formacije 2 te su se na pobjednički tron popele četvrti turnir za redom. Aktualne državne prvakinje iz formacije “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3 osvojile su 2. mjesto, a ovo im je četvrta uzastopna medalja na velikim natjecanjima.  Još jednu srebrnu medalju osvojila je formacija „Bubblegum“ u kategoriji Ženske juniorske formacije.

Viceprvakinje Hrvatske se mogu pohvaliti s medaljama sa svih velikih natjecanja u ovoj sezoni te su s razlogom najtrofejnija formacija kluba. Državnim prvakinjama iz formacije „Mustre“ koje natječu u kategoriji Velike formacije 1 medalja je izmakla za bod te su osvojile odlično 4.mjesto. U istoj kategoriji natjecala se i formacija „Spirit“ koja je finale otplesala za 6.mjesto. Najmlađoj formaciji u klubu pod imenom „Pahuljice“ medalja i postolje su izbjegli za par bodova, a natjecanje su završile na fantastičnom 4. mjestu.

Natjecatelji iz ARRK Gorice s ovim natjecanjem zatvaraju sezonu i odlaze na kratki ljetni predah koji su sa svojim izvanrednim rezultatima ove godine itekako zaslužili. Vjerujemo da nas od jeseni ponovno očekuju nove medalje iz ovog trofejnog velikogoričkog kluba.

Novi upisi u ARRK Goricu počinju na jesen, a svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932.