Home Izdvojeno U Velikoj Gorici predstavljena „Tvoja baraba“

U Velikoj Gorici predstavljena „Tvoja baraba“

PODIJELITE

baraba3

Tamburaški sastav Barabe predstavio je svoju prvu autorsku pjesmu „Tvoja baraba“. Glazbu i tekst napisala je pjevačica i spisateljica Antonija Šola, dok su za aranžman pjesme zaslužni Ivan Škunca i vođa benda Ivica Petrović.

“Mene je naprosto pokrenula njihova energija. Osjetila sam ih kao osobe i svidjela mi se njihova volja i hrabrost. Dozvoljavaju meni da se kreativno izrazim jer mi daju povjerenje, a to mi je jako bitno. Iznenađujuće je kako je dobro pjesma prihvaćena s obzirom da još službeno nije puštena u eter. Na snimanju su se jako brzo snašli pred kamerama. Napetost je trajala prvih pet minuta jer su zgodne cure bile tamo”, ispričala je Antonija Šola i dodala kako planira i dalje stajati iza Baraba kao autorica.

Brojnoj publici jučer je u Clubu 100 prikazan i spot za duet „Tvoja baraba“, sniman u tvornici Katran. Spot je prema scenariju Emine Pršić režirao Tibor Javurek.

“Pjesma je super prihvaćena. Već je nekoliko dana na YouTube-u i u to vrijeme ju je pogledalo preko 7.000 ljudi tako da se nismo iznenadili što publika zna riječi. Kod snimanja spota na početku nam je bilo u malo neobično, ali smo se vrlo brzo priviknuli na sve te uvjete”, rekao je Ivica Petrović iz Baraba.

Promocija pjesme i spota privukla je i brojna poznata lica iz hrvatskog javnog života. Našli su se tu Perica Bukić, Jerko Marić, bend Zakon šutnje, ali i iskusni estradni umjetnik Miroslav Škoro.

akcija_Skolarac1

“Teško mi je bez obzira na godine iskustva prognozirat što će se dogoditi s pjesmom. Publika će odlučiti je li nešto njima prihvatljivo ili nije. Kad bih ja znao formulu uspjeha, ja bih svaki dan pravio hit. Kada se u istoj frekvenciji poklope ukus publike, autorova ekspresija, izvođačev doživljaj i aranžmanski pogodak, a je li ova pjesma to ja stvarno ne znam, ja se nadam da je”, komentirao je Miroslav Škoro, koji se u jednom trenutku i pridružio Antoniji na pozornici i otpjevao pjesmu „Tajna najveća“.

baraba1

“Svi smo mi nekad barabe, iako ja osobno cijelu karijeru kao sportaš, poslije u politici i sad kada vodim Savez uvijek moram paziti kakav dojam ostavljam. Ono što je slično kod sporta i glazbe je posvećenost onome što radite i ako postoji ljubav uz jedan ozbiljan rad, na duge staze, mislim da to definitivno donosi rezultat”, rekao je dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, Perica Bukić.