Home Kultura U novoj komediji Mire Gavrana saznajte kakav je to “savršen muškarc”

U novoj komediji Mire Gavrana saznajte kakav je to “savršen muškarc”

Što se događa kada žena poželi savršenog partnera možete saznati večeras u 20 sati u Dvorani Gorica

PODIJELITE
Foto: Deyan Baric

Večeras u Dvorani Gorica imate priliku pogledati hit-predstavu Savršeni partner autora Mire Gavrana. Za režiju je zaslužna Slađana Kilibarda, dramaturginja je Dina Vukelić, a igraju Lana Gojak Bajt, Sven Jakir i Kristina Krepela.

Nakon hit-predstave “Lutka” koja je u Teatru GAVRAN s Doris Pinčić i Robertom Kurbašom imala 104 reprize te bila premijerno izvođena od New Yorka i Los Angelesa pa sve do Budimpešte i Mumbaia u 19 različitih premijernih postera, autor Miro Gavran napisao je “mušku lutku”.

Što se događa kada žena poželi savršenog partnera možete saznati u novoj komediji najizvođenijeg hrvatskog kazališnog autora. S puno humora i uz suptilno oslikavanje muško – ženskih odnosa, predstava donosi tri neobična upečatljiva karaktera.

Mlada poslovna žena Tina nezadovoljna svojim dugogodišnjim partnerom javlja se na natječaj znanstvenice Barbare koja je konstruirala savršenog muškarca androida o kakvom sanja svaka žena. Kako izgleda odnos suvremene žene i “savršenog muškarca” otkrijte u novoj komediji Mire Gavrana, najizvođenijeg hrvatskog kazališnog pisca u zemlji i inozemstvu. Sjajna glumačka ekipa i vrhunska režija – neobična predstava za kazališne sladokusce!

Predstava počinje u 20 sati, a cijena ulaznice je 50 kuna.