Home Najave U grad stiže 1.300 plesača! Gorica domaćin velikog svjetskog prvenstva u stepu

U grad stiže 1.300 plesača! Gorica domaćin velikog svjetskog prvenstva u stepu

Stižu natjecatelji iz Amerike, Kanade, Afrike, Engleske, Njemačke, Japana, Meksika, Češke, Poljske, Slovenije...

PODIJELITE
Foto: Plesni Studio "Step by Step"

Hrvatski plesni savez organizator je Svjetskog prvenstva u stepu koje će se održati od 23. do 26. studenoga i to upravo u našem gradu. Lokacija za ples za 1300 natjecatelja iz 13 zemalja bit će dvorana Srednje škole u Velikoj Gorici.

Stižu natjecatelji iz Amerike, Kanade, Afrike, Engleske, Njemačke, Japana, Meksika, Češke, Poljske, Slovenije, Ukrajine, Švicarske i drugih. Dopredsjednica Hrvatskog plesnog saveza, Jasminka Zajec smatra kako će ovo natjecanje dnevno okupiti do 800 gledatelja, roditelja i pratnje plesača, te zaljubljenika u ples i step.

Svjetska prvenstva u stepu se održavaju već 20 godina. U srijedu 23. i u četvrtak 24. studenoga su na redu pretkvalifikacije i polufinalna natjecanja u dječjim i juniorskim kategorijama sola, parova, trija i malih grupa. U četvrtak u poslijepodnevnim terminima je na redu finale produkcija. U finalnim produkcijama sudjeluje i do 50 plesača.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, a na dan natjecanja će biti 75 kuna. Međutim, interes je velik i karte brzo odlaze zbog čega organizatori pozivaju na rezervaciju karata. Više informacija možete dobiti na broj Jasminka Zajec 091 1406 951.