Home Vijesti U GKM-u se i dalje odvijaju besplatne instrukcije za učenike

U GKM-u se i dalje odvijaju besplatne instrukcije za učenike

Instrukcije su namijenjene djeci osnovnih i srednjih škola iz područja matematike, kemije, fizike i engleskog jezika

PODIJELITE

Gorički Klub Mladih u suradnji sa studentima volonterima organizira besplatne instrukcije iz hrvatskog, engleskog, matematike i fizike. Ove instrukcije se i dalje provode u klubu s nekoliko izmjena.

Uz dosadašnja pravila kojih se svi roditelji i djeca trebaju držati (a koje možete pronaći OVDJE), dovedena su i neka nova zbog epidemiološke situacije.

Ovo su noviteti:

  • dijete je jedan na jedan sa instruktorom u prostoriji u kojoj je obavezno nošenje maski, također, prije dolaska na termin, provjerava se temperatura djeteta kao i instruktora
  • nakon svakog termina prostorija se dezinficira i prozračuje

Instrukcije su namijenjene djeci osnovnih i srednjih škola iz područja matematike, kemije, fizike i engleskog jezika. “Svjesni smo rizika i stoga se strogo pridržavamo svih propisanih mjera.”, navode Sara Kajgana Raga, voditeljica Goričkog kluba mladih.

Inače, na instrukcije se možete prijaviti do kraja radnog tjedna, tj. do petka. Svaka prijava nakon toga neće biti uzeta u obzir.
Raspored se slaže tijekom vikenda ovisno o instruktorima, a termine dobivate po redoslijedu prijava. Tolerira se kašnjenje do 10 minuta, ali se to vrijeme oduzima od trajanja instrukcija. Tri nenajavljena nedolaska na instrukcije kao i nenajavljena kašnjenja rezultirat će gubitkom mogućnosti pristupanja instrukcijama do kraja školske godine.

Instrukcije su besplatne i volonteri odvajaju svoje vrijeme kako bi pomogli djeci te se zato mole roditelji da se ovih pravila drže u potpunosti.

Mail za prijavu instrukcija je : gkminstrukcije@gmail.com