Home Kultura U Buševec stiže komedija “Prvi muževi bacaju se u vodu”, rezevirajte karte...

U Buševec stiže komedija “Prvi muževi bacaju se u vodu”, rezevirajte karte na vrijeme

Glavnu ulogu igra istaknuta hrvatska glumica Jadranka Elezović, mnogima poznata kao baba Stana Skorupović iz serije “Na granici”

PODIJELITE
Foto: Kazalište Tvornica smijeha

Uzbudljivo kazališno događanje dolazi u Buševec. Tvornica smijeha predstavlja komediju “Prvi muževi bacaju se u vodu”, s istaknutom hrvatskom glumicom, Jadrankom Elezović, koja će nas svojom iznimnom glumom očarati na pozornici Doma kulture u Buševcu. U više od 40 godina umjetničkog staža koje je provela u kazalištu “Kerempuh” obradovala nas je brojnim kazališnim ali i televizijskim ulogama.

Ova duhovita predstava, autorstva Matka Elezovića, donosi svježu perspektivu na muško-ženske odnose kroz likove šest raznolikih žena, a sve to uz nezaboravnu izvedbu Jadranke Elezović. Nakon uspješnih predstava poput “Vesele žene hrvatske” i “Vlaška posla”, očekujemo da će i ova komedija osvojiti srca publike u Buševcu.

Ne propustite priliku za smijeh i zabavu. Datum je 18.05.2024., subota, s početkom u 20:00 sati. Ulaznice po cijeni od 10€ mogu se rezervirati na broj mobitela 098 829 907.