Home Izdvojeno U Bandićevu stranku u Mičevcu ušlo 38 članova

U Bandićevu stranku u Mičevcu ušlo 38 članova

PODIJELITE

Milan Bandić 365, Stranka rada i solidarnosti dobila je svoj ogranak i u Mičevcu. Prvi je to ogranak van grada Zagreba, a odmah mu je pristupilo 38 članova, od kojih njih 70 posto do sad još nisu bili članovi niti jedne stranke, kaže predsjednik stranačkog ogranka Ivica Barukčić. Milan Bandic 365 - Stranka Rada I Solidarnosti - Micevec (22)

Milana Bandića Mičevčani su dočekali uz gromoglasni aplauz, a on im obećao poboljšanje kvalitete življenja, uz daljnju isplatu rente za odlagalište otpada, ali i sanaciju i zatvaranje odlagališta do konca 2018. „Vi samo pripremite papire, isplate idu, osigurano je 11 milijuna kuna“, rekao je Bandić uz poruku kako je cilj stranke, među ostalim, osigurati kvalitetan život stanovnika u svim dijelovima zemlje, ne samo glavnog grada.Milan Bandic 365 - Stranka Rada I Solidarnosti - Micevec (36)
Iskoristio je zagrebački gradonačelnik priliku i da podsjeti na ulaganja u Zagrebu. I ove godine idu besplatni udžbenici, kaže Bandić. „To je ono što radimo u Zagrebu, a od iduće godine ćemo tako diktirati tempo i u Hrvatskoj“, dodaje, uz poruku da stranka Milan Bandić 365 hrabro grabi prema Saboru. „Ni lijevi ni desni neće ostvariti većinu bez Stranke rada i solidarnosti. Hrvatska je umorna od ideoloških podjela, ustaša i partizana“, zaključuje Bandić.Milan Bandic 365 - Stranka Rada I Solidarnosti - Micevec (16)
Nakon Mičevca, za koji glavni tajnik stranke Nenad Predovan kaže da je riječ o povijesnom ogranku, stranački aktivisti nastavljaju dalje po cijeloj Hrvatskoj. Ne sumnjaju da će i van Zagreba naći pristaša politike Milana Bandića, koja u svojoj osnovi, poručuju, zagovara pošteni rad, znanje, kompetenciju i solidarnost. „Očekujemo odaziv velikog broja ljudi, jer mnogo je onih koji su prepoznali plan i program Milana Bandića“, rekla je predsjednica zagrebačkog ogranka stranke Ana Marija Bujas koja se pohvalila kako je to jedan od većih stranačkih ogranaka, a trenutno broji više od pet tisuća članova.

[gmedia id=82]