Home Izdvojeno Uključite se u akciju ‘Blagdanski stol’, do sada je prikupljeno dvije tone...

Uključite se u akciju ‘Blagdanski stol’, do sada je prikupljeno dvije tone namirnica za djecu

PODIJELITE

Udruga Rotaract klub Velika Gorica u suradnji s velikogoričkim Caritasom i Kauflandom od 5. prosinca provodi humanitarnu akciju “Blagdanski stol”. U akciji koja će trajati do 22. prosinca do sada su prikupili oko dvije tone hrane, higijenskih potrepština i proizvoda namijenjenih za djecu.

humanitarna3

Predsjednica Rotaract kluba Velika Gorica, Marcela Kotrman, poziva sve građane da se odazovu akciji i tako razvesele mnoge siromašne obitelji. Posebno označena košara u kojoj se mogu ostaviti donirani proizvodi nalazi se iza blagajni u Kauflandu.

humanitarna

– Do sada smo prikupili oko dvije tone različitih potrepština, ali siromašnih obitelji na velikogoričkom području je puno pa ne bi bilo loše da još uspijemo sakupiti. Blagdanski stol tradicionalna je akcija koju organiziraju Rotaract klubovi. Upravo je tom akcijom, u prosincu 2013. godine Rotaract klub Velika Gorica obilježio početak svoga djelovanja. Prikupljene su oko 2,5 tone namirnica i higijenskih potrepština, te su donirane Caritasu u trima velikogoričkim župama: Navještenja Blažene Djevice Marije, sv. Petra i Pavla, i bl. Alojzija Stepinca. Akcija je imala velik odaziv i pozitivne reakcije građana, i uljepšala je Božić mnogim obiteljima na području Velike Gorice – ističe predsjednica Rotaract klub Velika Gorica, udruge koja okuplja 17 aktivnih članova, 13 djevojaka i 4 mladića.

humanitarna2