Home Izdvojeno Turopoljske mažoretkinje prikupljaju sredstva za malu Elenu i njenu obitelj iz Petrinje

Turopoljske mažoretkinje prikupljaju sredstva za malu Elenu i njenu obitelj iz Petrinje

Razina donacije je proizvoljna, a svaki donator dobiva Monografiju u slikama koja je izdana za 20.-u godišnjicu njihovog osnutka

PODIJELITE

Turopoljske mažoretkinje, cheerleadingsice Vegasice uključile su se u divnu akciju prikupljanja sredstava za obitelj iz Petrinje. Srećom, mažoretkinje i njihove obitelji nakon potresa su prošle dobro te im domovi nisu oštećeni.

No, svjesne toga koliko je pomoć drugima potrebna, odlučile su se uključiti i pomoći onima kojima je to potrebnije nego njima. Ovoga puta žele pomoći Eleni iz Petrinje i njenoj obitelji. “Rad dug 25 godina, putovanja, druženja, nastupi – donesu mnogo poznanstava i prijateljstava. A u nevolji su ta prijateljstva još veća. U razgovoru sa voditeljicom Sisačkih mažoretkinja te upitom da li je kojoj njihovoj članici potreban pomoć došli smo do zajedničkog dogovora da je trenutno najpotrebnija pomoć Obitelji Pavlović iz Petrinje – maloj Eleni čija mama je bila dugogodišnja mažoretkinja.”, govore nam iz kluba.

Prvi cilj bio je prikupiti pet tisuća kuna, a sada su već premašile taj iznos. Zbog toga im je želja doći do 10 tisuća kuna. Razina donacije je proizvoljna, a svaki donator dobiva Monografiju u slikama koja je izdana za 20.-u godišnjicu osnutka Turopoljskih mažoretkinja. “Najprije smo mislili kako će ta humanitarna akcija biti samo u krugu Turopoljskih mažoretkinja no to se toliko proširilo da je to prekrasno. Ljudi uplaćuju i ne žele čak ni knjigu uzeti iako je nama drago da ju možemo pokloniti kao znak zahvale.”, dodaju.

Podsjećamo, ovo nije jedina humanitarna akcija koju su ili pokrenule ili u kojoj su sudjelovale Turopoljske mažoretkinje – bile su tu i za djecu branitelja, djecu Brdovca te djecu poplavljene Gunje.

Za sve one koji se žele uključiti, u nastavku su informacije za donacije. Sredstva se prikupljaju zaključno do 22. siječnja, a nakon toga će biti prebačena na račun obitelji Pavlović.

IBAN: HR7523600001101491056
Banka: Zagrebačka banka
Broj uplatitelja: OIB platitelja
Naznaka: Pomoć za Elenu