Home Rekreacija Tri zlata i srebro: Karatistica Franka Jerkin ponovno briljira na turnirima

Tri zlata i srebro: Karatistica Franka Jerkin ponovno briljira na turnirima

Članovi Karate kluba Centar postigli su izvanredan rezultat osvojivši čak 10 medalja na dva natjecanja

PODIJELITE

Nakon uspješnog nastupa na turniru u Čakovcu, sportaši iz Karate kluba Centar nisu stali. U rujnu su se natjecali na još dva važna turnira. Prvo, 9. rujna su sudjelovali na prestižnom Zagreb karate cupu, a tjedan kasnije, 16. rujna, su se natjecali na Darfest Openu u Daruvaru.

U ukupno 17 kategorija na ta dva turnira, članovi Karate kluba Centar postigli su izvanredan rezultat osvojivši čak 10 medalja. No, prava zvijezda ovih turnira bila je Franka Jerkin, koja je nastavila briljirati. Franka je osvojila čak četiri medalje, od čega čak tri zlatne i jednu srebrnu, navodi trener Josip Premužić.

Osim Franke, na postolju su se našli i drugi talentirani članovi kluba – Antonijo Brletić, Kim Kumic, Dora Paić i Patrik Jeromic.

Mladi karataši i karatašice iz Karate kluba Centar sada se predano pripremaju za Prvenstvo Hrvatske koje će se održati krajem listopada. Klub planira sudjelovati s ukupno 10 boraca, a vodeću ih kroz pripreme i natjecanja ostvaruju pod budnim okom svog glavnog trenera, Josipa Premužića.