Home Crna Kronika Traži se nepoznati počinitelj koji je uništio košnice s pčelama u Čičkoj...

Traži se nepoznati počinitelj koji je uništio košnice s pčelama u Čičkoj Poljani

"Onaj ili oni koji su to počinili vjerojatno nikad nisu svojim rukama napravili nešto korisno, te svoju obijest iskazuju uništavajući tuđu imovinu i ubijajući ta vrijedna stvorenja, pčele."

PODIJELITE
Foto: Mjesni odbor Čička Poljana / Facebook

Mjesni odbor Čičke Poljane objavio je kako je nepoznati počinitelj uništio koštice s pčelama obitelji Rak u Čičkoj Poljani. Kako navode, prizor koji je dočekao obitelj Rak nije nimalo ugodan.

“Za sad nepoznati počinitelj je demolirao košnice s pčelama obitelji Rak, te im tako počinio veliku štetu. Onaj ili oni koji su to počinili vjerojatno nikad nisu svojim rukama napravili nešto korisno, te svoju obijest iskazuju uništavajući tuđu imovinu i ubijajući ta vrijedna stvorenja, pčele.”

Građani su razočarani ovakvim ponašanjem i bijesni te su to i pokazali u komentarima. Mjesni odbor zajedno s njima u potpunosti osuđuje ovakvo ponašanje te napominju da počinitelju očito nije palo na pamet da je netko u te košnice uložio puno rada, vremena, znoja , znanja i ljubavi.

“Obitelji Rak nije toliko bitna materijalna šteta koja je počinjena, već ovakav odnos prema korisnim živim bićima.”

Slučaj je prijavljen policiji te se obavlja istraga o počiniteljima, a pozivaju one koji imaju saznanja o ovom događaju da kontaktiraju policijsku postaju ili obitelj Rak.