Home Crna Kronika Tragedija u Maloj Buni: Usmrtio 53-godišnju ženu pa pobjegao

Tragedija u Maloj Buni: Usmrtio 53-godišnju ženu pa pobjegao

PODIJELITE

53-godišnja žena na mjestu je poginula na državnoj cesti 31 u Maloj Buni. Na nesretnu ženu automobilom je naletio vozač koji je zatim pobjegao s mjesta nesreće. Tragedija se dogodila sinoć oko 21,30 sati kraj autobusnog stajališta, dok je žena pješačila uz Malobunsku cestu kod kućnog broja 13.

Tijelo je prevezeno na Šalatu, u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Zbog očevida je državna cesta Velika Gorica-Velika Buna bila zatvorena za sav promet do 2 sata ujutro. Mjesto nesreće obilazilo se lokalnim cestama.

SUMNJIČE VOZAČA BMW-a

U policiji raspolažu s informacijom kako je na 53-godišnjakinju naletio BMW, te za sada sumnjiče jednu osobu za koju pretpostavljaju da je vozač tog automobila. Trenutačno se nalazi na ispitivanju u službenim policijskim prostorijama. Kako doznajemo, riječ je o 18-godišnjem mladiću iz Kravarskog.

Večernji list neslužbeno doznaje kako je 18-godišnji A.M. neregistriranim automobilom upravljao bez vozačke dozvole, a da je ženu od siline udarca odbacio više od 15 metara.

Policija traži očevice ili građane koji raspolažu s bilo kakvom informacijom o ovoj nesreći da im se jave na 01/6530870 ili na telefon 192.

akcija_skolarac4

U 10:35 policija izvještava kako je 18-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke BMW bez registracijskih oznaka, Malobunskom cestom u smjeru sjevera.

– Dolaskom do kućnog broja 13 zbog neprilagođene brzine naletio je na obilježenom pješačkom prijelazu na 53-godišnju pješakinju, koja je na mjestu događaja preminula – stoji u priopćenju policije.