Home Izdvojeno Tjedan dana besplatnih radionica u POUVG

Tjedan dana besplatnih radionica u POUVG

Među radionicama su engleski jezik za umirovljenike, sat robotike za djecu, make-up radionice te likovne radionice za djecu. Prijavite se na vrijeme!

PODIJELITE

Kao i godina do sada, u periodu od 27. rujna pa do 3. listopada održat će se Tjedan cjeloživotnog učenja i u Pučkom otvorenom učilištu. Organizator ovog događanja je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. “Svrha cjeloživotnog obrazovanja i učenja sastoji se u činjenici da je ono potrebno svim naraštajima kako bi odgovorili izazovima na tržištu rada i samim time unaprijedili kvalitetu života”, objašnjavaju iz POUVG.

Riječ je 15. Tjednu cjeloživotnog učenja, nacionalnoj obrazovnoj kampanji u kojoj se građanima prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja. U sklopu toga će se u Pučkom otvorenom učilištu održati besplatne radionice za djecu i odrasle. Među radionicama su:

  • engleski jezik za umirovljenike
  • sat robotike za djecu
  • make-up radionica
  • likovne radionice za djecu

Raspored možete pronaći OVDJE.

Zbog epidemiološke situacije broj polaznika radionica je ograničen, stoga se prijavite na vrijeme. Informacije i prijave možete dobiti na: 01 6259 806, 098 316 419, obrazovanje@pouvg.hr