Home Najave Terasa Galženice u petak postaje “Rock’n’roof”

Terasa Galženice u petak postaje “Rock’n’roof”

PODIJELITE

Grad Velika Gorica, Gorički klub mladih, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica i Udruga IZLAZ u petak, 5. svibnja, u 19 sati otvaraju gradsku terasu Galženica “Rock’n’roof”.

Nastupit će Feral Instinct, Small Change, Tough RA&Hangovers i Musicology.

– Dođite na terasu grada i uz ritam grada u opuštenoj atmosferi terase Galženica popijte kavu, sok i podružite se uz najbolju muziku na visini! Ulaz je besplatan! – pozvali su organizatori.

A prije petka u Goričkom klubu mladih nudi se pregršt događanja. Večeras od 20 do 21 sat na predavanju ”Mladi u poduzetništvu – primjeri dobre prakse” mladi poduzetnik Ante Fumić pričat će u čemu je uspio i odgovoriti na nedoumice početnika poduzetnika. U srijedu u 19 sati možete naučiti kako urediti fotografiju i video i snimiti ih za web, a sredina tjedna je rezervirana i za instrukcije prema dogovoru. U četvrtak u 20 sati od gradskog pročelnika Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove Europske unije Domagoja Ilečića možete saznati sve uvjete otvorenog natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava poduzetnicima početnicima.