Home Izdvojeno Taekwondašica Lara Derdić Trifunović postala službeni fizioterapeut reprezentacije

Taekwondašica Lara Derdić Trifunović postala službeni fizioterapeut reprezentacije

Prepoznali su rad Velikogoričanke na državnoj razini

PODIJELITE

Taekwondo klub Velika Gorica može se pohvaliti još jednim zavidnim uspjehom jedne od njihovih članica. Lara Derdić Trifunović, članica i osvajačica državnih medalja u svim uzrasnim kategorijama postigla je velik uspjeh na državnoj razini.

Nakon završene natjecateljske „karijere“ zbog ozljede koljena se posvetila studiranju na Zdravstvenom učilištu smjer fizioterapija koji je uspješno apsolvirala i završila. Lara je nakon toga u velikogoričkom klubu stalni fizioterapeut te je zaposlena u Poliklinici „T“. Međutim, njen kvalitetan rad prepoznali su i na razini države u Hrvatskom taekwondo savezu te su Laru uzeli kao službenog fizioterapeuta reprezentacije.

Lara je početkom Lipnja bila sa seniorskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Azerbajđanu, gdje je reprezentacija osvojila nevjerojatnih šest medalja. Naravno Lara je bila prisutna i u Estoniji na Europskom juniorskom prvenstvu.

“Ovime se možemo pohvaliti kako naš klub i Grad i u sastavu reprezentacije izvrsno djeluje i kako radimo izvrstan posao, ne samo u natjecateljskom dijelu nego i u svim segmentima našeg sporta. Velika promocija za našu Veliku Goricu i nadamo se da će se i dalje nastaviti ovaj izvrstan rad”, navodi prof. Igor Matić, predsjednik Taekwondo kluba Velika Gorica.