Home Izdvojeno Sutra svi na 24. Turopoljsku trku

Sutra svi na 24. Turopoljsku trku

PODIJELITE

24. Turopoljska trka godine sutra kreće u 10.30 sati u Parku dr. Franje Tuđmana. Trasa Turopoljske trke ove godine započinje u centru Grada prema Gradićima pa ide kroz Donju Lomnicu, Lukavec i kroz ista mjesta natrag do centra.

Okupljanje i prijave za učeničke trke započinje već u 8 sati ujutro. Od 10 sati kreću utrke, a prva je promotivna utrka osoba s invaliditetom u kolicima i zainteresiranih građana u duljini od 400 metara. Turopoljska trka otvara se u 10.20 sati, nakon čega kreću polumaratoni, učeničke trke i proglašenja pobjednika.

Najboljima će biti dodjeljene novčane nagrade  na polumaratonskoj trci za ukupni poredak u muškoj i ženskoj kategoriji i to od 1 500 kuna za prvo mjesto do 300 kuna za peto mjesto. Uz to se nagrađuje i rekord staze polumaratona sa 500 kuna.

Najbolji trkači svih trka, njih troje, dobiti će zaslužene pehare. Prvih 80 trkača u svakoj kategoriji učeničke trke dobiva poklon majicu, a prva tri mjesta bit će nagrađena i odličjem. Svaki sudionik polumaratona i utrke građana dobit će finišersku medalju i poklon paket u kojem se nalazi majica sa otiskom motiva trke, hrana, osvježavajuće piće i promotivni materijali.

turopoljska trka stranica maraton kluba

U sklopu Turopoljske trke održat će se polumaraton, trka građana, trka kadeta, mlađih i starijih juniora te učenička trka u kategoriji od prvog do osmog razreda osnovne škole s početkom u 10.35 sati.

Organizator će za natjecatelje osigurati svlačionice, tuševe i čuvanu garderobu. Suorganizatori 24. Turopoljske trke su Zajednica športskih udruga Grada Velika Gorica, Turistička zajednica Grada Velika Gorica, Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Gradsko društvo Crvenog Križa Velika Gorica i Stručni skup učitelja tjelesnog odgoja i zdravstvene kulture Grada Velika Gorica.

Kotizacija za polumaraton sutra će iznositi 100 kuna. Za utrku građana kotizacija će biti 50 kuna. Ako se za trku odlučite danas, proći ćete malo jeftinije. Na stranici Maraton kluba možete pronaći broj računa za uplatu kao i pravila.