Home Izdvojeno Sutra se u Novom Čiču održava natjecanje u roštiljanju – “Turopoljski Chill...

Sutra se u Novom Čiču održava natjecanje u roštiljanju – “Turopoljski Chill & Grill”

PODIJELITE

Sutra će se, u Etno naselju Novo Čiče, održati prvi “Turopoljski Chill & Grill”. Prijaviti se mogu svi, a potrebno je donijeti najmanje dvije kile mesa, začine i dobru ekipu koja će meso ispeći.

Ideju “Turopoljski Chill & Grill” osmislio je Gorički klub mladih, a u suradnji s Gradom Velikom Goricom, Turističkom zajednicom Grada Velike Gorice i KUD-om Čiče će ju i realizirati.

– Pozivamo Vas da se dođete i sudjelujete na prvom Turopoljskom Chill & Grill događaju. Kao što i sami naziv govori, fokus ovog događaja je na roštiljanju i uživanju – poručuju organizatori.

Na ovoj manifestaciji možete sudjelovati na dva načina – prijavite svoju ekipu putem prijavnice i ispecite roštilj kojim ćete se natjecati za odlične nagrade ili samo dođite i uživajte.

– Ako prijavljujete ekipu, ono što trebate uzeti je barem dva kilograma mesa za ispeći (može i više) kako bi Vas žiri mogao ocijeniti, ponesite dobru volju i začine. Piće, muzika i dobra atmosfera su osigurani – poručuju organizatori.

Nitko neće ostati gladan i žedan jer će se peći roštilj i koji se neće ocjenjivati. Ponesite dekice, badminton i ostale sportske, kao i kuharske rekvizite te provedite uzbudljivu subotu uz dobro društvo, dobru zabavu i dobru hranu.