Home Izdvojeno Sutra novi krug masovnog cijepljenja

Sutra novi krug masovnog cijepljenja

PODIJELITE

Na području Zagrebačke županije u subotu, 24. travnja 2021. godine kreće novi krug masovnog cijepljenja građana protiv COVID-19 cjepivom Pfizera. Cijepljenje je paralelno u svih 9 županijskih gradova.

Prema planu i raspodjeli cjepiva županijskog Zavoda za javno zdravstvo drugu dozu Pfizera dobit će 4504 pacijenata koji su procijepljeni u prvom krugu 20. ožujka, 2696 novih pacijenata koje su odredili liječnici obiteljske medicine, te dodatno 498 osoba prijavljenih preko online platforme cijepise.zdravlje.hr.

“Prvotni plan bio je cijepiti 7200 osoba, međutim zaprimili smo dodatne prijave preko online platforme pa smo sukladno tome povećali broj osoba koje planiramo cijepiti na ukupno 7698” – rekao je Leo Šunjić, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije te nadodao: “Organizacija masovnog cijepljenja u ožujku prošla je besprijekorno jer su se naši sugrađani pridržavali dobivenih termina, a vjerujem da će to biti ovog puta. Naši timovi su spremni i svima nam je u cilju da sutrašnje cijepljenje prođe bez čekanja”, zaključio je Šunjić.

Lokacija u Velikoj Gorici je Srednja strukovna škola Velika Gorica, Ul. kralja Stjepana Tomaševića 21.