Home Izdvojeno Sudjelovali smo na fotografskoj radionici s Damirom Hoykom

Sudjelovali smo na fotografskoj radionici s Damirom Hoykom

Riječ je o terenskoj edukativno foto radionici za društvene mreže koje se provode diljem Hrvatske u organizaciji Turističke zajednice Zagrebačke županije u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom

PODIJELITE

Turistička zajednica Zagrebačke županije organizirala je u Samoboru radionicu izrade fotografija za društvene mreže s poznatim fotografom Damirom Hoykom na kojoj smo sudjelovali i mi.

Riječ je o terenskoj edukativno foto radionici za društvene mreže koje se provode diljem Hrvatske u organizaciji Turističke zajednice Zagrebačke županije u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom. Cilj edukacije je svakom dioniku u turizmu omogućiti što bolje prezentiranje proizvoda i usluga na društvenim mrežama.

Radionicu je održao renomirani hrvatski fotograf, Damir Hoyka, a koncipirana je za foto početnike i sva su se snimanja realizirala mobitelom. Foto izlet započeo je u srcu Samobora, na Trgu kralja Tomislava. Pravi urbani biser s očuvanom starom gradskom jezgrom i brojnim kulturnim znamenitostima bio je pravi mamac za dionike edukativne foto radionice, ne samo zbog svog šarma nego i predivne zelene okolice i prizora koji očaravaju.

Turistička zajednica Zagrebačke županije organizacijom ove radionice nastavlja niz promotivnih aktivnosti s naglaskom na korištenje fotografija kao sredstva komunikacije za potrebe društvenih mreža. “Naša vizija je stvoriti identitet destinacije, a kako bi tu viziju ostvarili, proces mora biti živ za sve posjetitelje i turiste koji dolaze u destinaciju. Kako je foto natječaj imao za cilj prikazati jedinstveno iskustvo, temeljeno na osjećaju i doživljaju destinacije te kroz objektiv svakog od nas istaknuti jedinstvene atribute određene destinacije onim što ju čini drugačijom od ostalih, autentičnom, tako i ove radionice imaju za cilj naučiti sve dionike u turizmu kako fotografijom dočarati emociju. Svi ovim projektima želimo utjecati na očuvanje i promicanje identiteta i tradicije te općenito imidža naše zelene i održive destinacije”,  izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović dodajući kako upravo i na ovoj terenskoj radionici sudjeluju i neki od nagrađenih u foto natječaju.