Home Sport STOLNI TENIS Srdočima veliki derbi, Gorica ostaje druga

STOLNI TENIS Srdočima veliki derbi, Gorica ostaje druga

Pobjeda i poraz Velikogoričana i Velikogoričanki u 1. Ligi skupina Zapad

PODIJELITE

Stolnotenisači Velike Gorice imali su dvostruki prvenstveni program protekli vikend. Prvo su rutinski svladali momčad Bajera iz Fužina sa 4:1, da bi nakon toga pokleknuli u velikom derbiju protiv sastav Srdoči 2:4. Kontra Bajera bodove su upisali Marko Habijanec, Martin Petrović, par Habijanec-Petrović i na kraju Karlo Javor, koji je i jedini zabilježio poraz.

Nekoliko sati kasnije u svojoj dvorani sastav Velike Gorice ugostio je lidera, momčad Srdoči iz Rijeke i na kraju upisao poraz 2:4. Ovom pobjedom Srdoči su s 18 bodova vodeći, imaju dva više od Goričana. Inače, susret je počeo šokantno za domaćina. Naime, prva tri meča su redom gubili Habijanec, Javor i Petrović, da bi par Habijanec-Petrović smanjio na 1:3, a Marko Habijanec na 2:3. Ali, sve je odlučeno porazom Martina Petrovića. U svakom slučaju, sjajan susret, odlična promocija stolnog tenisa u Velikoj Gorici.

Kod žena, Velikogoričanke su upisale pobjedu i poraz. Bez bodova su dobile protiv Svetog Jakova, da bi protiv Crikvenice ubilježile poraz od 0:4.

Goran Klobučarić