Home Izdvojeno Sportske igre mladih ponovno stižu u naš grad!

Sportske igre mladih ponovno stižu u naš grad!

Park Franje Tuđmana iduće će srijede postati centar za brojne mlade sportaše

PODIJELITE
Foto: Arhiva

Park Franje Tuđmana iduće će srijede postati centar za brojne mlade sportaše. Baš tada, 13. travnja, održat će se Dan sporta u našem gradu i to u sklopu manifestacije Plazma sportske igre mladih. Riječ je o najvećoj amaterskoj sportskoj manifestaciji u Europi.

U 2022. godini sezona započinje s velikom edukativnom kampanjom ”Zero Waste-Budi dio igre- Čuvajmo naš planet” i Danom sporta: sportsko-zabavnim događanjima za djecu osnovnoškolske dobi. Događaj počinje u 10.00 sati u Parku dr. Franje Tuđmana na kojem će sudjelovati brojni osnovnoškolci.

Kroz manifestaciju Plazma sportske igre mladih pruža se djeci osnovnoškolske i srednjoškolske dobi da potpuno besplatno do kraja kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova: mali nogomet, ulična košarka, rukomet, odbojka, tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika.

Igre se održavaju već 25 godina te svjedoče da dobra vizija, sustavan rad i upornost mogu prevladati sve izazove i stvoriti jedinstven brend.