Home Izdvojeno Sljedeći tjedan izglasavanje gradskog Proračuna

Sljedeći tjedan izglasavanje gradskog Proračuna

PODIJELITE

U četvrtak 8. prosinca održat će se 22. sjednica Gradskog vijeća. Gradski vijećnici raspravljat će o prijedlogu Proračuna za 2017. godinu s projekcijama za 2018. i 2019. Bit će govora i o održavanju komunalne infrastrukture, o potrebama u obrazovanju, kulturi, sportu i zdravstvu.

Raspravljat će se i o potrebama u predškolskom odgoju te o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece i mjerilima za određivanje visine roditeljskih uplata za ostvarivanje programa predškolskog odgoja i obrazovanja u dječjim vrtićima čiji je osnivač Grad Velika Gorica

Zanimljivo će biti čuti prijedlog Prijedlog Odluke o prijevozu putnika u javnom prometu kao i Prijedlog Odluke o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću Grada Velike Gorice za 2017. godinu.

Među točkama dnevnog reda našao se i Prijedlog Zaključka o davanju ovlaštenja gradonačelniku Grada Velike Gorice za potpisivanje Ugovora o darovanju nekretnine sa Srednjom strukovnom školom Velika Gorica te Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o organizaciji načina naplate i kontrole parkiranja u Gradu Velika Gorica. Dnevni red nadolazeće sjednice vijeća ima 14 točaka.