Home Gospodarstvo Školska sportska dvorana u Novom Čiču u punoj fukciji bit će za...

Školska sportska dvorana u Novom Čiču u punoj fukciji bit će za mjesec dana

PODIJELITE

Sportska školska dvorana u Novom Čiču trebala bi biti svečano otvorena na Dan grada Velike Gorice, 13. prosinca. Objekat se prostire na unutrašnjih 745 metara četvornih te dodatnih 400 metara četvornih gdje se nalaze garderobe.

dvorana-čiče.jpg

-Ostali su još završni unutarnji radovi na uređenju obloga, postavljanja sportskog poda i zvučne izloacije. Sanitarni čvor i kabineti su završeni. Nema prepreka da dvorana bude u punoj fukciji 1. prosinca. Nadamo se da nas mraz i led neće usporiti te da ćemo moći dovršiti i atletsku stazu i bacalište koje nam trenutno služi kao manipulativna površina za gradilište. – rekla nam glavna nadzorna inženjerka Katarina Galić.

dvorana-čiče_6.jpg

Dvorana ima mogućnost podjele na dva dijela tako da se u isto vrijeme može odvijati nastava iz tjelesne kulture u jednome dijelu, dok drugi dio mogu koristiti sportske udruge.

-Sportske udruge okolnih mjesnih odbora moći će na kvalitetan način upotpunjavati svoje slobodno vrijeme. I vanjski i untranji dio objekta bit će 24 sata u fuknciji– najavio je Ervin Kolarec, zamjenik gradonačelnika.

dvorana-čiče_1.jpg

Izgradnju dvorane vrijednu 14 milijuna kuna financira Grad Velika Gorica sa 60 posto i Zagrebačka županija sa 40 posto.

– Izuzetno smo zadovoljni kvalitetom radova i dinamičkim planom koji se poštuje. Najmodernija i najljepša škola u Hrvatskoj dobit će i modernu sportsku školsku dvoranu sa popratnim sadržajima prije kraja godine. Velika zahvala roditeljima i sugrađanima na razumijevanju.- rekao je tijekom obilaska gradilišta gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

[print_gllr id=33631]