Home Najave Saznajte više o životu osoba oštećena sluha i tečaju znakovnog jezika ove...

Saznajte više o životu osoba oštećena sluha i tečaju znakovnog jezika ove subote na Galženici

Udruga Centar obilježit će Međunarodni tjedan gluhih osoba predstavljanjem na štandu, natjecanjem u streličarstvu te idućeg tjedna predavanjem u Gradskoj knjižnici

PODIJELITE

Udruga za osobe oštećena sluha “Centar” koja okuplja nagluhe, gluhe, gluhonijeme i gluhoslijepe osobe ovog će vikenda obilježiti Međunarodni tjedan gluhih osoba. Članovi udruge će se predstavljati na štandu na Trgu Stjepana Radića kada ćete moći saznati više o njihovim članovima te tečaju znakovnog jezika. Tamo će se nalaziti u subotu, 24. rujna od 9 do 12 sati i jedva čekaju da dođete sa svojim pitanjima.

Nakon toga će članovi Udruge Centar ići do Izletišta Ključić Brdo gdje će imati natjecanje u streličarstvu i službenu proslavu Međunarodnog dana gluhih osoba.

Obilježavanje će se nastaviti i idućeg tjedna kada će Marijana Ibriks predstaviti udrugu na predavanju u Knjižnici Velika Gorica. Predavanje će se održati u srijedu, 28. rujna u 18 sati na Središnjem odjelu.

Na predavanju će se okupljenima obratiti i par članova Udruge kako bi se upoznali s raznolikošću samoga invaliditeta. Govora će biti o tečaju znakovnog jezika koji počinje 1. listopada, a za koji se još uvijek stignete prijaviti.

U subotu 24.09. slavimo Međunarodni dan gluhih. Od 09-12h ,u subotu 24.09., smo na Galženici ,na trgu, za štandom Udruge. Isti dan od 14-18h ,u Izletištu Ključić Brdo, imamo natjecanje u STRELIČARSTVU i proslavu Međunarodnog dana gluhih osoba.