Home Izdvojeno Samohrana majka traži pomoć kako ne bi izgubila djecu

Samohrana majka traži pomoć kako ne bi izgubila djecu

PODIJELITE

Prije nekoliko dana javila nam se samohrana majka koja se našla u velikim problemima i teškim životnim uvjetima. Ona je majka dvije djevojčice od samo 9 i 11 godina te ima samo mjesec dana popraviti situaciju kako joj ih ne bi uzeli.

Prije godinu i pol, jedna od djevojčica bila je silovana od strane osobe iz obitelji. Shrvanu majku to je natjeralo da otiđe iz te kuće sa svojim kćerima. Situacija je dovela do toga da više ne prima niti mirovinu. S vremenom je gazdarica u čijoj su kući prijavila kako djeca žive bez hrane te da nemaju povoljne uvjete za život. Nakon uvida u situaciju Socijalna služba ovoj je majci rekla da se treba vratiti u kuću u kojoj je živjela prije. Ta kuća je sada bez namještaja. Socijalna služba dala joj je vremena do 15. veljače ove godine, što je još samo mjesec dana, da popravi uvjete. Ukoliko to ne uspije napraviti, djevojčice, koje već sada imaju tešku situaciju će biti poslane u dom.

Trenutno žive kod njenih roditelja no to nažalost nije trajno rješenje jer ih mnogo živi u jednoj kući.

Majka u tridesetim godinama traži svu pomoć koju može dobiti. Trenutno prolaze kroz teško razdoblje i tražila je anonimnost u ovom slučaju.
Obitelji je za sada najviše potreban štednjak i perilica rublja. Ukoliko imate namještaj koji je u dobrom stanju, a ne treba vam ili ako imate volju pomoći u bilo kojem drugom smislu, molimo da se javite nama na mail kronikevg@kronikevg.com ili u inbox stranice pa ćemo vam mi proslijediti kontakt.

Foto: Facebook