Home Izdvojeno Rimac, studenti i gorički humanitarci VG Legacy u akciji za pomoć djeci

Rimac, studenti i gorički humanitarci VG Legacy u akciji za pomoć djeci

Sva prikupljena sredstva, napojnice, odnosno donacije, bit će donirane u svrhu opremanja dječje bolnice sa medicinskom opremom

PODIJELITE
Foto: VG Legacy

Spektakl Formula Student Alpe Adria (FSAA) koji se kroz ovaj tjedan održava na poligonu Mičevec uz natjecateljski dio ima i humanitarni. Naši humanitarci, VG Legacy, uključeni su u akciju pod nazivom „Engineers for Kids“ Rimac Technologyja. Posjetitelji će tako moći na postaji Rimac Energy, u zamjenu za pića, donirati željenu sumu novca, odnosno, ostaviti napojnicu.

Sva prikupljena sredstva, napojnice ili donacije bit će donirane u svrhu opremanja dječje bolnice sa medicinskom opremom. Osim Rimac Technology, u akciju s humanitarcima iz VG Legacy-a, uključili su se i Turistička zajednica Grada Velike Gorice te udruga FSAA koji će u istu svrhu donirati dio prihoda od prodaje majica i ulaznica.

Podsjećamo, najveće atrakcije za gledatelje na Formula Studentu bit će u petak, 25. i subotu, 26. kolovoza tijekom cijelih dana. U tim danima nas očekuju auto cross, panoramska fotografija sa svim bolidima na stazi, formacijski krug po stazi. Tu je i finale statičkih disciplina, utrka izdržljivosti te posebne atrakcije za djecu i bogat sadržaj za sve posjetitelje. Gledatelji mogu razgledati sve izloženo uključujući i bolid Formule 1 iz tima HAAS.

Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan, a za ostale se ulaznice mogu kupiti u sustavu Entrio.hr ili na ulazu na poligon Mičevec.