Home Vijesti Radovi na nadvožnjaku Mičevec preusmjeravaju promet

Radovi na nadvožnjaku Mičevec preusmjeravaju promet

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Zbog sanacije prijelaznih naprava na nadvožnjaku Mičevec, promet je preusmjeren Zagrebačkom obilaznicom, javlja HAK. Vozi se dvosmjerno desnim kolnikom autoceste A3, dok je promet lijevim kolnikom zatvoren. Radovi će trajati do 19. listopada. HAK upozorava na učestalost privremenih regulacija prometa u listopadu i studenom, tako da ove jeseni možemo očekivati još kolona.

Kolnici su u Velikoj Gorici, kao i u većem dijelu zemlje, mokri i skliski, a promet usporava i mjestimična sumaglica. Na autocestama vožnju sporava i jak vjetar. Zbog skliskih i mokrih kolnika iz HAK-a savjetuju vozače da provjere stanje guma i brisača, drže propisani razmak, uključe svjetla i po danu zbog smanjene vidljivosti te uz opreznu vožnju izbjegavaju nagla kočenja.

Kiša koja je jučer počela padati, do kraja dana trebala bi stati, a moguće je i kidanje naoblake. Prema najavi meteorologa današnji maksimalac temperature zraka kretat će se između 12°C i 14°C. Do kraja tjedna očekujemo oblačno i suho vrijeme uz sjeverni ili sjeverozapadni vjetar.