Home Izdvojeno Radno vrijeme ustanova i trgovina za Dan domovinske zahvalnosti

Radno vrijeme ustanova i trgovina za Dan domovinske zahvalnosti

PODIJELITE

Sutra se obilježava praznik Dan domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja.

ZET autobusi i tramvaji sutra će imati nedjeljni vozni red, dok će u subotu voziti po subotnjem voznom redu. Vozni red za liniju 268 možete pogledati OVDJE.

Sutra, 5. i u subotu, 6. kolovoza svi odjeli Gradske knjižnice Velika Gorica bit će zatvoreni za korisnike.

Policijska postaja Velika Gorica kao i referada za upravne poslove također neće raditi sutra. Osim toga, do 31. kolovoza imaju ljetno radno vrijeme od 7 do 15 sati, odnosno rad sa strankama od 7 do 14.30 sati.

Poslovnica Hrvatske pošte za Dan domovinske zahvalnosti neće raditi, a u subotu, 6. kolovoza rade od 8 do 13 sati.

Prodavaonice
Mali formati Konzumovih prodavaonica radit će do 13 sati, dok će prodavaonice SuperKonzuma raditi do 16 sati. Ostale informacije pronađite na službenoj stranici Konzuma.

BILLA
Većina Billa prodavaonica u subotu će biti otvorena. Prodavaonica u Velikoj Gorici bit će otvorena od 7 do 20 sati. Radno vrijeme ostalih prodavaonica možete pogledati OVDJE.

LIDL
Sve Lidlove prodavaonice na Dan državnosti bit će otvorene. Poslovnica u Velikoj Gorici bit će otvorena od 7 do 21 sat. Radno vrijeme svake prodavaonice zasebno provjerite ovdje.

KAUFLAND
Poslovnica Kauflanda u Velikoj Gorici sutra će raditi od 7 do 20 sati. Sve poslovnice Kauflanda radit će individualno, a radno vrijeme poslovnice u svome susjedstvu možete provjeriti na službenoj stranici Kauflanda na način da sa desne strane pod “Vaša poslovnica” upišete naziv poslovnice čije vas radno vrijeme interesira.