Home Kultura RADIONICE I TEČAJEVI ZA DJECU Naučite osnove glume, pripremu, izvođenje i nastup...

RADIONICE I TEČAJEVI ZA DJECU Naučite osnove glume, pripremu, izvođenje i nastup pred publikom

Mali i oni malo veći glumci, ljubitelji kazališne pozornice i aplauza mogu postati članovi dramskog studija POU VG! Upisi za predškolski uzrast i osnovnoškolce počinju već ove jeseni

PODIJELITE

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira Dramski studio. Tečaj uključuje usvajanje teorijskog znanja iz kazališne djelatnosti, učenje osnova glume, pisanje dramskog djela, pripremu i izvođenje predstave, ali i nastup pred publikom.

Ovaj tečaj doprinosi razvoju koncentracije, odgovornosti, (samo)kritičnosti te maštovitosti i kreativnosti, a posebno se radi na pravilnom izražavanju i bogaćenju rječnika te na stjecanju sigurnosti i samopouzdanja. Radom kroz igru djeca će se okušati u svojim prvim javnim nastupima.

Dramski studio polaznici pohađaju gotovo cijelu školsku godinu, a na kraju sa svojom grupom pokazuju rezultate rada. Najbolja predstava Studija odlazi na festival profesionalno vođenih amaterskih kazališta u okviru ASSITEJ-a, u Bjelovar, a potom se izvodi pred lokalnom publikom u okviru manifestacije Goričke večeri.

Više informacija o tečaju možete pročitati OVDJE.