Home Crna Kronika Putnik u taxiju opljačkao vozačicu i ukrao joj auto

Putnik u taxiju opljačkao vozačicu i ukrao joj auto

PODIJELITE

Jučer ujutro, oko 8 sati i 30 minuta vozačica taxija u Velikoj Gorici vozila je putnika koji je prethodno naručio vožnju. Dok su se vozili Sajmišnom cestom u Mičevcu, putnik je 36-godišnjoj vozačici zaprijetio pištoljem i zatražio da mu preda torbicu i izađe iz automobila. Žena je u strahu za vlastiti život to i učinila, a nepoznati muškarac se odvezao u nepoznato. No policija je ubrzo pronašla taxi u neposrednoj blizini gdje je i otuđen, ali je vozilo bilo dosta oštećeno, dok torbica nije pronađena. Vozačica je ostala bez mobitela i 2,5 tisuće kuna u gotovini. Napadač je star između 25 i 30 godina, visok je oko 180 centimetara i srednje je tjelesne građe.

Policija moli sve građane ako imaju ikakve informacije o počinitelju ili primijete sumnjive osobe ili vozila da anonimno dojave lokaciju na kojoj su primjetili sumnjivca. – Bilo kakva saznanja su nam dobrodošla – rekli su u Policijskoj postaji Velika Gorica.

Policija je još uvijek u potrazi za maskiranim razbojnikom koji je opljačkao trgovine u Buševcu, Starom Čiču i Bukevju. Muškarac je star između 25 i 35 godina, jače je tjelesne građe i visok je oko 190 centimetara.