Home Kultura Psihološki triler ‘Male stvari’ i animirani film iz Australije u goričkom kinu

Psihološki triler ‘Male stvari’ i animirani film iz Australije u goričkom kinu

Danas do 15 sati, na stranici POU Velika Gorica u tijeku su nagradne igre za oba filmska naslova u kojima možete osvojiti po dvije ulaznice

PODIJELITE

Danas na goričko filmsko platno stižu dva nova naslova koja ćete moći pogledati sve do 3. veljače! Riječ je o napetom prihološkom trileru i animiranoj sinkroniziranoj uspješnici koja stiže čak iz – Australije!

Male stvari

Dobitnici Oscara Denzel Washington, Rami Malek i Jared Leto briljiraju zajedno u napetom psihološkom trileru koji ostavlja bez daha. Zamjenik šerifa okruga Kern, Joe Deacon poslan je u Los Angeles zbog nečega što je trebalo biti brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umjesto toga, upliće se u potragu za ubojicom koji terorizira grad. Voditelj policijskog odjela u L.A. – u, Jim Baxter, impresioniran je Dekeovim instinktima policajaca pa ga angažira kao pomoć u istrazi…

Raspored prikazivanja:

  • 28., 29. i 30. siječnja., 1., 2. i 3. veljače u 20 sati
  • 31. siječnja u 20.30 sati

Priče iz skrivenog grada: Drvo želja

U skrivenom su gradu njegovi građani davno sklopili pakt o suživotu u harmoniji, ali mlada oposumka Kerry sanja o avanturi izvan zidina grada. Na ceremoniji koja se odvija svake godine, ona ubere posljednje sjeme s mitskog Stabla želja, koje nekako pokreće apokaliptičnu ledenu oluju. Sljedećeg jutra se budi u svom gradu koji je prekriven snijegom, a svim stanovnicima zaprijeti opasnost. Kerry će imati jako malo vremena kako bi ispravila svoju pogrešku i spasila svoj grad i njegove stanovnike.

Raspored prikazivanja:

  • 28., 29. i 30. siječnja., 1., 2. i 3. veljače u 18 sati
  • 31. siječnja u 18.30 sati

Imate priliku pogledati ih – besplatno!

Naime, danas do 15 sati, na stranici POU Velika Gorica u tijeku su nagradne igre za oba filmska naslova. Sudjelovati je vrlo jednostavno, a sve što trebate učiniti je:

  •  kliknuti “sviđa mi se” FB stranica POU Velika Gorica (ako već niste)
  • kliknuti “sviđa mi se” ova objava
  • obavezno podijeliti/share (JAVNO) objavu nagradne igre

Pobjednici nagradnjača biti će odabran danas nakon 15 sati nasumičnim odabirom, te će biti objavljeni u komentaru. Sudjelujte, jer možda baš vi budete danas sretnik/sretnica koja će osvojiti po dvije ulaznice za jedan od dva spomenuta filmska naslova!