Home Izdvojeno Prosinac u Gorici

Prosinac u Gorici

PODIJELITE

Nekoliko dana nas dijeli od najljepšeg mjeseca u godini – prosinca, mjeseca koji nas uvodi u božićno blagdansko raspoloženje, dolazak zime i prvih pahulja snijega, ali i u brojna društvena događanja.

– Grad Velika Gorica pripremio je pregršt zabavnih događanja, koncerata, predstava, izložbi, manifestacija i sajmova koji će vam zasigurno uljepšati nadolazeće blagdane – poručuju iz Turističke zajednice Velika Gorica.klizaliste_bajkaIspred Muzeja Turopolja uz prigodni program organizirano je paljenje adventskih svijeća, a prva svijeća će se upaliti ove nedjelje. Na Trgu Stjepana Radića od utorka, 6. prosinca do kraja siječnja bit će postavljeno klizalište. Uz klizalište bit će postavljene i kućice u kojima će se moći kupiti prigodni ukrasi te štandovi s hranom i pićem.Bozic u Gorici 2015 (111)U nedjelju, 11. prosinca, povodom obilježavanja Dana grada, na Trgu Stjepana Radića bit će održan koncert grupe Crvena jabuka čime će se proslaviti 21. rođendan grada.

– Grad Velika Gorica, TZ grada Velike Gorice i Velikogoričko-odranski dekanat organiziraju zajedničko slavlje Božića kroz veliki tradicionalni koncert “Božić u Gorici”. U novoj gradskoj sportskoj dvorani 30. prosinca nastupit će naša kulturno-umjetnička društva te brojni zborovi i solisti koji će uz pratnju tamburaškog orkestra izvesti tradicionalne napjeve kao i najpoznatije božićne pjesme – rekli su iz TZ Velika Gorica.

Osim toga, Goričani će Novu 2017. godinu moći dočekati na otvorenom na Trgu Stjepana Radića te ju proslaviti uz dobru zabavu, veliki novogodišnji vatromet u ponoć i mnogo pozitivnih vibracija.Bozic u Gorici 2015 (27)– Iako zimski mjesec, prosinac je svakako najtopliji dio godine. Pravo je vrijeme da se okrenemo jedni drugima i zajedno uživamo u bogatom programu koji je pred nama. Odazovite se brojnim humanitarnim akcijama, pridružite nam se u proslavama, manifestacijama i tribinama koje smo organizirali za vas i prepustite se čarima prosinca u Velikoj Gorici – dodali su iz TZ Velika Gorica