Home Izdvojeno Promjene na ZET-ovoj liniji 268

Promjene na ZET-ovoj liniji 268

PODIJELITE

U nedjelju se u zagrebu održava “Zagrebački proljetni polumaraton – Zagreb 21” zbog čega će autobusi koji prometuju Novim Zagrebom voziti izmjenjenim trasama.

Autobusna linija 268, nakon polaska s terminala Glavni kolodvor, skretat će lijevo u Ulicu grada Vukovara te desno u Aveniju Marina Držića, zatim će Avenijom Dubrovnik prometovati do Avenije Većeslava Holjevca te dalje na uobičajenu trasu. U smjeru Glavnog kolodvora privremeno će se zaustavljati na južnoj strani Avenije Dubrovnik, nasuprot uobičajenog stajališta u Središću.

Linija 229 kretat će s terminala Glavni kolodvor i skretati lijevo u Ulicu grada Vukovara, zatim desno u Aveniju Marina Držića, desno će skrenuti i u Aveniju Dubrovnik, lijevo u Aveniju SR Njemačke i dalje će redovnom trasom prometovati do krajnjeg odredišta. Također, prema Zagrebu autobus će se privremeno zaustavljati na južnoj strani Avenije Dubrovnik, nasuprot uobičajenog stajališta u Središću.

Obustavit će se promet Avenijom Većeslava Holjevca, od 8 do 14 sati  i to na dionici od Avenije Dubrovnik, do Mosta slobode, kojim će također biti zabranjen promet, kao i Ulicom Hrvatske bratske zajednice.ZET,-autobus kronike

-Linija 234 (Glavni kolodvor – Kajzerica – Lanište), tijekom utrke bit će obustavljena, dok će linije 218 (Glavni kolodvor – Savica – Borovje), 220 (Glavni kolodvor – Dugave), 221 (Glavni kolodvor – Travno), 229 (Glavni kolodvor – Odra – Mala Mlaka), 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) i 281 (Glavni kolodvor – Novi Jelkovec) prometovati izmijenjenim trasama u oba smjera.-najavili su iz ZET-a.

U ZET-u ističu kako će spomenute linije zaobilaziti zone obustavljanja prometa, te da se privremeno neće koristiti stajališta Lisinski, Nacionalna sveučilišna knjižnica, Muzej suvremene umjetnosti, Bundek, Sopot, Središće, kao i Kruge.

ZET moli sve putnike za razumijevanje. Detaljne informacije o izmjenama prometovanja svih autobusnih linija možete pronaći ovdje.