Home Gospodarstvo Prometna regulacija zbog radova na kanalizaciji do 24. rujna

Prometna regulacija zbog radova na kanalizaciji do 24. rujna

U nadolazećem tjednu posebno će otežan promet biti u području Donjeg Turopolja, i to u naseljima; Vukovina, Buševec, Rakitovec, Kuče i Ogulinec, te dio Mraclina i naselja  Okuje

PODIJELITE

Kako obavještavaju iz VG Vodoopskrbe do 24. rujna zatvorit će dio ulica u brojnim naseljima, a ponnegdje će zbog asfaltiranja i iskopa promet biti otežan.

Konkretnije, zbog pripreme za asfaltiranje će biti otežan promet kroz Ulicu sv. Barbare u Velikoj Mlaki, konkretniije između ulice Vladimira Nazora – koja će biti zatvorena i Velikomlačke ulice. Za promet će biti zatvorena i Ulica Hrvatske Bratske Zajednice u Rakarju te Odranska ulica u Donjoj Lomnici. 

Promet će biti otežan i u sljedećim naseljima: Velika Kosnica, Lekneno, Selnica Šćitarjevska, dio Črnkovca te Obrezine. U Šćitarjevu zbog zbog iskopa i polaganja kanalizacijskih cijevi dio ulice Ščitarjevo, ŠČ 3-3 Odvojak sa glavne ulice, kć.br. 272 –
kć.br. 282 biti će zatvoren za promet.

Otežano prometovanje u području Donjeg Turopolja

U nadolazećem tjednu posebno će otežan promet biti u području Donjeg Turopolja, i to u naseljima; Vukovina, Buševec, Rakitovec, Kuče i Ogulinec, te dio Mraclina i naselja  Okuje.

Detaljnije o prometnoj regulaciji koja će vrijediti do 24. rujna možete proučiti niže…
Prometna regulacija_aglomeracija Velika Gorica