Home Sport Proljetni početak u Kurilovcu: Seniori uz podršku mladeži spremni za novu sezonu

Proljetni početak u Kurilovcu: Seniori uz podršku mladeži spremni za novu sezonu

Današnja utakmica protiv Save iz Strmca Samoborskog počinje u 15:15 sati

PODIJELITE

U Kurilovcu, proljeće nije samo doba cvjetanja prirode, već i vrijeme kad se na nogometnom terenu rađaju nove nade i uzbuđenja. Ove godine, nogometna groznica stigla je malo ranije, pogotovo za kadete i juniore koji su već odradili odgođenu jesensku utakmicu protiv Trešnjevke, najavljujući žestoku borbu za plasman u viši rang natjecanja.

No, sada je red došao na seniore, koji će već ove subote, 24.02., na SRC Udarniku, svojem travnjaku, dočekati momčad Save iz Strmca Samoborskog. Ova utakmica, koja je odgođena još u jesenjem dijelu sezone 3. NL Centar, označava početak proljetnog nogometnog ritma za Kurilovčane.

Trener Stjepan Bašić ima na raspolaganju gotovo cijelu ekipu iz jesenskog dijela sezone, osim Filipa Župetića koji će izostati. Ipak, pojačanje je stiglo u obliku mladog veznjaka Rona Rojke, dajući ekipi dodatni poticaj za predstojeće izazove.

Početak utakmice zakazan je za 15:15 sati, a ovo nije samo još jedna utakmica za Kurilovčane. Već sada se najavljuju promjene u organizaciji domaćih utakmica, a mladi igrači, zajedno s navijačima, planiraju pružiti punu podršku svojim idolima na terenu.

Dakle, Kurilovec doista živi uzbuđenje ovog proljeća – nogometna groznica je tu, a s njom i nada u novu sezonsku avanturu i osvajanje prvih bodova u proljetnom dijelu natjecanja.