Home Zanimljivosti Pozdravite proljeće s osmijehom na licu

Pozdravite proljeće s osmijehom na licu

PODIJELITE

Prvi dan proljeća Velika Gorica će dočekati – nasmijana! Četiri stand-up komičara iz Hrvatske i regije, stat će pred velikogoričku publiku i zabavljati je u dva sata smijehom nabijenog programa. Komedija starta 21.ožujka od 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, a evo tko će vas zabavljati:

Tomislav ‘Koza’ Kozačinski (Velika Gorica)
Koza, kako ga zovu prijatelji, je do danas razvio svoj stil stand up nastupa koji će mnogi nerijetko nazvati “šok” humorom, dok će on reći da “samo govori istinu” i ono što svi već odavno znaju. Od ružnih stvari koje su oko nas se ne treba skrivati – već im se smijati u lice bez obzira na sve i pobijediti ih smijehom.
Ako ste se došli smijati – tamo gdje je Koza sigurno hoćete. Možda kući odete i s kojim upitnikom na glavi? No jedno je sigurno – nećete ostati ravnodušni. Čovjek u crnom… Koza.

Srđan Jovanović (Beograd)
Ovaj šarmantni beogradski momak, je još u klupi osnovne škole pokazivao svoj izraziti talenat za naraciju i nerjetko zasmejevao profesore do suza, dok se većina djece svojski trudila da shvati njegov specifičan humor, koji je još i tada bio dosta ispred generacije. Diplomirani glumac uspešno nastupa širom zemlje i regije, a koliko je teško biti stand-up komičar u Srbijii, to Srđan jako dobro zna. A znat ćete i vi!

Filip Andronik (Sarajevo)
Dolazi nastupati kao bosanskohercegovački profesionalni striper. On, naime, crta stripove, a nacrtao je i ovo! Iako je uspješan u tom poslu, priznaje da ga je crtanje iskvarilo kada su u pitanju žene. Reći da se Filip pred djevojkom izgubi kao burek u svemiru, značilo bi podcjeniti situaciju. Kako nas svih priče o seksu najviše vesele, Filip će svoja seksualna iskustva, i traume, ovaj, razmišljanja, proizašla iz njih, rado podjeliti sa publikom.

Peđa Bajović (Zagreb, Bijelo Polje, Požega, Banja Luka…)
Regionalni stand up komičar i producent s adresom u Zagrebu. Rođen je kao Crnogorac, odrastao kao Srbijanac, kao osoba se zaokružio u Bosanca, a sada je već preko deset godina – Hrvat. On nije, otkad zna za sebe, htio biti komičar. Htio je biti pilot. Ne zbog letenja, nego zbog cura. Ćorav i smotan za ovo prvo, u cilju ostvarenja cilja – odlučio se za ovo drugo. To ga je na kraju dovelo do toga da postane jedan od pokretača stand up comedy scene u Hrvatskoj te je aktivno angažiran u razvoju regionalne mreže ‘komičara s nogu’.

komedija1