Home Gospodarstvo Prodaje se zemljište u vlasništvu grada u Radnoj zoni Rakitovec

Prodaje se zemljište u vlasništvu grada u Radnoj zoni Rakitovec

Početna cijena za zemljište je 79,80 kn/m²

PODIJELITE

Grad Velika Gorica objavio je Otvoreni natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada u Radnoj zoni Rakitovec. Radi se o dvije lokacije površine cca 3.810m². te cca 7.510m². Početna cijena zemljišta je 79,80 kn/m².

Nekretnine se mogu uz prethodnu najavu pokazati te se može izvršiti uvid u dokumentaciju. Kriterij za odabir najpovoljnije ponude koja ispunjava sve uvjete iz natječaja je najviša ponuđena cijena po m². Na natječaj se mogu javiti domaće i strane fizičke i pravne osobe koje imaju registriranu gospodarsku djelatnost, a OVDJE se nalaze uvjeti koje mora ispunjavati podnositelj zahtjeva te dodatne informacije o prijavama.

Ovaj Otvoreni natječaj za prodaju nekretnina raspisan je na temelju članka 391. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, članka 6. Odluke o uvjetima, načinu i postupku raspolaganja i upravljanja nekretninama u vlasništvu Grada Velika Gorica, Urbanističkog plana uređenja Radne zone Rakitovec i Odluke Gradskog vijeća Grada Velike Gorice o prodaji nekretnina u vlasništvu Grada Velike Gorice u Radnoj zoni Rakitovec.

Dodatne obavijesti mogu se dobiti na 01/5520-528, 01/ 6269-924 ili investicije@gorica.hr te imovina@gorica.hr.