Home Gospodarstvo Prodajete voće i povrće? Na radionici saznajte kako pojačati svoje kapacitete

Prodajete voće i povrće? Na radionici saznajte kako pojačati svoje kapacitete

Ovom radionicom žele educirati i informirati proizvođače te ponuditi tehničku pomoći pri osnivanju pravnog oblika udruženja

PODIJELITE

LAG Zrinska gora – Turopolje organizira radionicu za sve proizvođače voća i povrća te one koji to žele postati pod nazivom “Udruživanjem do jačanja kapaciteta poljoprivrednih proizvođača”.

“Cilj Projekta je jačanje kapaciteta i konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača u sektoru voćarstva i povrtlarstva kroz razmjenu znanja i iskustava, opremanje te promociju poljoprivrednih proizvoda u cilju povećanja samoodrživosti poljoprivrednih gospodarstava i malih gospodarstvenika na ruralnim područjima te poticanju njihovog udruživanja.”, navode organizatori.

Ovom radionicom žele educirati i informirati proizvođače te ponuditi tehničku pomoći pri osnivanju pravnog oblika udruženja.

Održat će se dvije radionice, prva je na redu ovog četvrtka (15.10.) u 17 sati u VEGORI, (Trg kralja Tomislava 16, Velika Gorica), a iduća u petak u 17 sati u Hrvatskom domu u Petrinji.

Radionica se organizira u sklopu provedbe međuteritorijalnog projekta suradnje iz tipa operacije 19.3.2. Programa ruralnog razvoja RH.