Home Izdvojeno Zbog radova u Buzinu u svibnju nova regulacija prometa

Zbog radova u Buzinu u svibnju nova regulacija prometa

PODIJELITE

Zbog radova na rekonstrukciji raskrižja ulice Savezne Republike Njemačke i Velikogoričke ulice D30 (čvor Buzin) bit će uspostavljena privremena regulaciju prometa. Predviđeno vrijeme odvijanja radova je od četvrtka, 01. svibnja, do utorka, 20. svibnja.

Prilikom predmetnih radova u prvoj fazi, od četvrtka u sedam sati do subote u 20 sati, za sav promet zatvorit će se zapadni dio ceste u zoni čvora Buzin, a na istočnom dijelu će se uspostaviti dvosmjerni promet. Prilikom navedene regulacije bit će onemogućen izlaz na auto cestu A3 iz smjera Zagreba, te izlaz sa auto ceste A3 prema Velikoj Gorici.

Po završetku prve faze, započet će radovi druge faze kada će se zauzimati istočni dio kolnika, a promet će biti uspostavljen na zapadnom dijelu.

– Obzirom na važnost i prometnu opterećenost navedenog prometnog pravca sugrađanima predlažemo da se koriste alternativnim prometnim pravcima preko Čvora Kosnica, te prometnim pravcem Sisačka cesta – ulica Dr. L. Naletilića – Remetinečka cesta  kako bi se smanjile gužve i izbjegla veća zagušenja prometnice – poručio je Milan Rendulić, pomoćnik pročelnika u zagrebačkom Gradskom uredu za promet.