Home Izdvojeno Pripremite se za vrhunac 109. Turopoljskog fašnika

Pripremite se za vrhunac 109. Turopoljskog fašnika

Nedjelja je rezervirana za najmlađe. Mali fašnik trajat će od 11 do 16 sati u Parku dr. Franje Tuđmana u fašničkom šatoru.

PODIJELITE
foto: Zlatko Srbelj

Ovog vikenda gradom će vladati veliki i mali maškarani. U subotu 10. veljače ulicama Velike Gorice proći će velika fašnička povorka na 109. Turopoljskom fašniku. Početak je u 14 sati, a ići će se Zagrebačkom ulicom do Parka dr. Franje Tuđmana. Program će voditi i publiku i sudionike povorke zabavljati Davor Dretar Drele, Vid Balog i Princ Fašnik.

Veselje će se nakon povorke nastaviti u fašničkom šatoru uz Tamburaški sastav Harmoniju i Pirate, naravno krafne, prerušeno vino, a bit će i radionica za djecu. U 18 sati najboljim fašničkim skupinama dodijelit će se nagrade, a u 21 sat svi će zapjevati na koncertu Miroslava Škore.

Nedjelja je rezervirana za najmlađe. Mali fašnik trajat će od 11 do 16 sati u Parku dr. Franje Tuđmana u fašničkom šatoru. Mališane će kroz program voditi Ivanka Mazurkijević. Nakon predstavljanja predškolskih i školskih grupa te pojedinaca u maskama, slijedi dodjela nagrada najboljima.

Velika završnica 109. Turopoljskog fašnika bit će u utorak 13. veljače. Na Trgu kralja Tomislava ispred novog Turističkog centra u 11 sati spalit će se Fašnik.

– Pa kaj još čekaš, budi u modi i s maskom hodi! Vidimo se ak’ se prepoznamo!-pozvali su iz TZ Velika Gorica.