Home Izdvojeno Prijavite se na prvi VG MeetUp

Prijavite se na prvi VG MeetUp

PODIJELITE

U četvrtak, 7. lipnja, održat će se prvi VG MeetUp za poduzetnike s područja Velike Gorice u organizaciji Razvojne agencije VE-GO-RA. Cilj je da se poduzetnici bolje upoznaju i razmjene ideje, te da se stvori svojevrsna neformalna mreža kroz koju će se zajedničkim snagama poticati međusobni razvoj, ali i razvoj cijele zajednice.

Sudjelovanje je besplatno za sve prijavitelje, a svakako ponesite vaše promo materijale.

Susret će se održati u prostorijama Cluba 100 od 15 do 18 sati. Svakog sudionika dočekat će piće dobrodošlice te malo iznenađenje dok će event voditi Davor Dretar–Drele. Eventu će se pridružiti i Google koji će okupljenima predstaviti Google My Business uslugu, besplatan i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte, a koji će zainteresiranim poduzetnicima postaviti uslugu na licu mjesta.

foto: Arhiva

– Osim dobre volje i zasigurno puno zanimljivih i duhovitih vlastitih poduzetničkih iskustava, na ovo druženje ponesite i svoje promo materijale, vizitke i slično u svrhu promocije vašeg poslovanja i ostvarivanja daljnjih kontakata – pozvali su iz VE-GO-RA-e.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se OVDJE.