Home Izdvojeno PRIJAVI SE! Veslaj Kupom na Kupskom plovu

PRIJAVI SE! Veslaj Kupom na Kupskom plovu

PODIJELITE

Pred nama je još jedna kajak‐kanu‐rafting regata pod nazivom Kupski plov 2022., a u organizaciji udruge “Kupa- rijeka života”, te Pokupsko i Lasinja, u suradnji s Konjičkom udrugom dragovoljaca Domovinskog rata Pokuplje.

Regata će se održati u subotu, 25. lipnja 2022. godine, s polazištem u Lasinji, kod mosta na desnoj obali rijeke Kupe i odredištem na pokupskoj plaži. Planirano vrijeme isplovljavanja je 9 sati, a očekivano trajanje ture je 4 ‐ 5 sati.

“Put je dug 20 kilometara, osigurana je logistička veza od polazišta do odredišta, uključujući prijevoz stvari i osoba. Za sve sudionike predviđeno je piće dobrodošlice i zakuska na startu te topli obrok na odredištu, bez kotizacije”, poručuju organizatori.

Što je potrebno i kako to izgleda?

Svi sudionici trebaju imati potrebnu opremu za siguran plov, a sudjelovanje je isključivo na vlastitu odgovornost. Oni sudionici koji nemaju svoja plovila, mogu se obratiti sljedećim agencijama: ‐ Croatia Open Land Tours (099/548‐4002, info@croatia‐open‐land.com) ‐ Backpack Adventure Travel (099/199‐0220, info@backpack.hr).

Po dolasku na pokupsku plažu, nakon okrjepe, slijede Obala‐Kupa igre (zabavne igre na vodi i obali, uz sudjelovanje kajakaša i jahača na konjima). Mogućnost noćenja na plaži u vlastitoj organizaciji (šatori, vreće). U nedjelju, 26. lipnja, održat će se Pokupski Drevokup, uzbudljive timske igre s više atraktivnih i zabavnih disciplina. Bogat ugostiteljski i glazbeni program predviđen je za oba dana.

Prijave!

Pozivamo sve zainteresirane da najkasnije do početka mjeseca lipnja svoje sudjelovanje prijave na sljedeći način: ‐ online PRIJAVNICA  ili na telefone organizatora: 098/289‐317 (Igor Žuna, KUDDR Pokuplje) te 098/978‐3196 (Nikolina Šestak, Kupa ‐ rijeka života)