Home Crna Kronika Prepoznajete li ovog muškarca

Prepoznajete li ovog muškarca

PODIJELITE

Policija i dalje traga za muškarcem kojeg sumnjiči da je opljačkao trgovinu u zagrebačkom kvartu Središće. Muškarac je 15. kolovoza ušao u trgovinu i djelatniku zaprijetio vatrenim oružjem i zatražio da mu preda novac. Što je ovaj i uradio u strahu za vlastiti život.

– Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, visine oko 170 cm, mršavije tjelesne građe, odjeven u plavu majicu kratkih rukava s natpisom REGATTA i francuskom zastavom sprijeda, crne kratke hlače, na glavi je nosio šilt kapu tamne boje i sunčane naočale s plavim staklima, preko ramena je nosio crnu torbicu, obuven u crne tenisice s plavim detaljima, a prijetio je vatrenim oružjem.

trazi-se-2

Nepoznati muškarac se također dovodi u vezu s kaznenim djelom razbojništva koje počinjeno 16. kolovoza u 16.30 sati u Zagrebu, u Trumbićevoj u trgovini, a koje je počinjeno na sličan način. Nepoznati je muškarac tom prilikom nosio crvenu kratku majicu i šilt kapu. – poručili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Policija moli građane da ukoliko raspolažu informacijama o identitetu nepoznatog počinitelja da dojave na broj telefona 192, e-mail zagrebačka@policija.hr ili najbližu policijsku postaju.