Home Kultura Predstavljanje knjige branitelja Joze Klarića ‘Bitka za život’ u Nazaretu

Predstavljanje knjige branitelja Joze Klarića ‘Bitka za život’ u Nazaretu

Knjiga ‘Bitka za život’ je od mnogih čitatelja okarakterizirana kao toplo i emotivno štivo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim

PODIJELITE

U subotu, 18. siječnja, s početkom u 19:30 sati u dvorani Nazaret, kod župe Navještenje BDM u Velikoj Gorici, održat će se predstavljanje knjige ‘Bitka za život’ autora Joze Klarića Klaje.

Jozo Klarić je hrvatski branitelj , pripadnik 126. brigade, obolio od PTSP-a i Parkinsonove bolesti. Porijeklom je iz Čaporica kod Trilja, a živi u Zagrebu. Potrebu za pisanjem osjetio tek prije nekoliko godina. Stoga je pokrenuo vlastiti blog na kojem se kroz brojne tekstove prisjeća svojih suboraca, posebno onih koji su položili svoje živote na oltar Domovine.

Također piše o poteškoćama branitelja nakon završetka Domovinskog rata. Tako je, malo po malo, nastala knjiga ‘Bitka za život’ koja je od mnogih čitatelja okarakterizirana kao toplo i emotivno štivo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Uz autora knjige u programu će sudjelovati i Božo Barun, urednik na ‘Radio Mariji’, te Zorica Gregurić, predsjednica Udruge zagrebačkih dragovoljaca branitelja Vukovara. Ulaz je slobodan.