Home Izdvojeno Predstava “Vol i magarac” stiže u Mraclin

Predstava “Vol i magarac” stiže u Mraclin

Predstava "Vol i magarac" priča je o dužnosti i ljubavi, požrtvovnosti i vjeri, nosi jasnu misao o dužnosti pojedinaca u društvu i odnosu prema bližnjemu te nesebičnoj podršci. Priča o Božiću i rođenju Isusa izlaže se na veseo i duhovit način.

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

U nedjelju, 17. prosinca u Društvenom domu u Mraclinu bit će prikazana obiteljska kazališna predstava “Vol i magarac”. Riječ je o predstavi njemačkog autora Norberta Ebela.

– Nakon pedesetak izvedbi u europskim zemljama i hrvatska je publika u produkciji kazališta Oberon i Adam Scene dobila priliku pogledati taj nagrađivani kazališni komad koji priču o Božiću i rođenju Djeteta iz Betlehema izlaže na veseo i duhovit način. Glavne uloge dobivaju životinje koje kroz naivne oči dvaju stvorenja jednostavno opisuju događaje iz Svete noći i raskrinkavaju mnoge pogreške koje ljudi čine u ime religije ili politike – poručuju organizatori.

Predstava “Vol i magarac” priča je o dužnosti i ljubavi, požrtvovnosti i vjeri, nosi jasnu misao o dužnosti pojedinaca u društvu i odnosu prema bližnjemu te nesebičnoj podršci. Tako nam sa scene stiže nekoliko snažnih poruka namijenjenih podjednako odraslima i djeci: roditeljima, odgajateljima, djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

Redatelj hrvatske predstave je Damir Mađarić, glumci su Adam Končić i Fabijan Pavao Medvešek, scenografkinja je Marta Crnobrnja, kostimografkinja Marija Šarić Ban, a glazbu je oblikovala Gordana Evačić.

Predstava počinje u 19 sati. Cijena ulaznice za odrasle je 20 kuna, a za djecu 10 kuna.