Home Najave Poznat datum ovogodišnje Noći borilačkih sportova u Velikoj Gorici

Poznat datum ovogodišnje Noći borilačkih sportova u Velikoj Gorici

Nakon dvije godine pauze zbog pandemije, u grad se vraća ova jedinstvena manifestacija

PODIJELITE

Svi zaljubljenici borilačkih sportova ovog će svibnja doći na svoje jer nam stiže Noć borilačkih sportova. Datum za ovogodišnju sportsku manifestaciju je 8. svibnja, a ona će se, kao i godina do sada, održati na otvorenom u Parku dr. Franje Tuđmana. Manifestacija će početi u 19 sati.

Na Noći borilačkih sportova sudjelovat će brojni uspješni velikogorički i županijski borilački klubovi. Prikazat će svoje znanje u judu, karateu, boksu, taekwondou i hrvanju. Borilački sportovi, kao kontakt sportovi, posebno su “stradali” uslijed pandemije zbog odgode natjecanja te je pokušaj održavanja 2020. bio otkazan. Jedinstvena borilačka priredba na otvorenom posljednji put je tako održana 2019. Sada će konačno doći na svoje i zasjati pod svjetlima reflektora.

Publici će se predstaviti Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991, Boksački klub Velika Gorica, a kao posebni gosti i Hrvatska hrvačka reprezentacija. Uz sportske demonstracije u ringu i na borilačkoj površini „tatamiju“ posebnu atraktivnost ovoga događaja donosi što se održava na otvorenom prostoru pod noćnim nebom, u borilačkoj areni u kojoj se mogu vidjeti hrvački, karate i taekwodno potezi te boksačke amaterske borbe.

“Višegodišnja tradicija i vjerna publika koja prati naše klubove jamac su da nas i ove godine čeka velika sportska večer u kojoj u prvi plan stavljamo naše sportaše” , izjavio je dugogodišnji predsjednik Organizacijskog odbora Ervin Kolarec

Ova manifestacija svake godine okuplja brojne Velikogoričane, male i velike, koji su dio jedinstvenog hrvatskog borilačkog spektakla. Važnost manifestacije prepoznao je i visokim pokroviteljstvom podržao čak i Ured predsjednika Republike, a ista iz godine u godinu brojčano raste.