Home Kultura Povijesne fotografije dio novog kalendara “Pozdrav iz Pokupskog”, pogledajte ih

Povijesne fotografije dio novog kalendara “Pozdrav iz Pokupskog”, pogledajte ih

Dio fotografija je crno bijele boje, dio je u boji, no sve prikazuju život u Pokupskom kroz sve ove godine

PODIJELITE
Foto: Kupa - rijeka života

Krajem prošle godine organizirana je prezentacija još jednog uspješnog projekta nastalog u sklopu Udruge “Kupa – rijeka života”. Tako je 29. prosinca održana prezentacija kalendara “Pozdrav iz Pokupskog” u društvenom centru Opatija. Kalendar sadrži stare fotografije koje krase svaki mjesec u godini. Neke fotografije su crno bijele, a neke su u boji, no sve prikazuju život u mjestu Pokupsko kroz sve ove godine.

Kako navode iz Udruge, realizaciju projekta podržala je Općina Pokupsko, partner na projektu bila je Turistička zajednica Zagrebačke županije uz novčanu potporu Zagrebačke županije.

Fotografije, razglednice i brošure ustupio je Damir Drvodelić. Promociju kalendara su uveličali vokalnom izvedbom Jasminka Podlejan i Marijo Ožaković. “Predsjednik udruge se zahvaljuje svima koji su pripomogli da se ovaj projekt realizira uz želje za sretnu, zdravu i uspješnu Novu Godinu.”, dodaju iz udruge.

Više o dostupnosti možete saznati od članova udruge na broj +385 99 3322 125 ili putem maila na kuparijekazivota@pokupsko.hr.