Home Crna Kronika Potraga za nestalom Marijom Kardum i dalje traje, obitelj moli pomoć građana

Potraga za nestalom Marijom Kardum i dalje traje, obitelj moli pomoć građana

PODIJELITE

Na području Plesa nestala je Marija Kardum, 68-godišnjakinja čiji je mobitel, po posljednjim neslužbenim informacijama, zadnje lociran kod Jezera Čiče.

Nestanak je prijavio njen sin prije dva dana. Ovo je opis nestale gospođe: “Marija Kardum visoka je 165 centimetara, svjetloplave kose i smeđih očiju.” Svi su mediji ovih dana objavili staru fotografiju jer gospođa Kardum sada ima plavu kovrčavu kosu.

Danas nam se javila i obitelj gospođe Kardum koji mole sve ljude koji imaju vremena, volje i snage da sjednu na bicikle i dođu do radnika. “Bilo bi od velike pomoći kada bi pročešljali obilaznice, Radnik, staru zračnu luku, Pleso, oko sajmista.. molimo vas dijelite. Trazimo Mariju Kardum, mobitel, naocale ili bilo kakav trag! Molimo vas, brzo ce mrak i onda opet nista do sutra!”, napisali su nam.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.